Over ons

Het salon:

Body Language by Marieke is een schoonheidssinstituut met een zeer volledig pakket behandelingen, geschikt voor elke vrouw of man die van een gezellige persoonlijke sfeer houdt. Het is zeer belangrijk dat de klanten zich thuis voelen en ten volle kunnen genieten van hun behandelingen!

Over ons:

Marieke haar passie is altijd schoonheidszorgen geweest. Ze heeft als middelbare opleiding schoonheidsverzorging gedaan en is in 2007 afgestudeerd. Ze werkte 3 jaar in een exclusief schoonheidssalon en heeft intussen al meer dan 12 jaar ervaring in het vak.

Daarna baatte ze gedurende 6 jaar een lingerie- en badmode zaak uit. Omdat ze de behandelingen toch miste, heeft ze sinds 2016 de lingeriezaak stopgezet en zich volledig gesmeten in de schoonheidsheidszorgen. De zaak werd helemaal omgebouwd tot een professioneel en gezellig schoonheidssalon waar ze met alle liefde en plezier de klanten behandelt en verwent.

Huidverbetering, schoonheid en relaxatie zijn de drie belangrijkste sleutelwoorden om het instituut te omschrijven.

Maak snel een afspraak en geniet van de deskundige en perfectionistische behandelingen die ons salon te bieden heeft!

Specialisatie:

Semi – permanente make-up: microblading, powderbrows, eyeliners en lippigmentatie, Gelaatsverzorging/verbetering, pedicure, manicure, harsbehandelingen (lichaam en gelaat), gelnagels, gellack (Gelish), make-up en behandelen van kankerpatiënten (speciale massages en gelaatsverzorgingen).

Diploma: schoonheidsverzorging, SPMU specialist, beautyprofessional IFPC (behandelingen van kankerpatiënten), bedrijfsbeheer

Getuigschrift: kleurenconsulente, KMO management, lash extend, nail artist, Dermalogica Specialist