Make-up & Verven

Voor de make-up werken wij met Youngblood. We hebben voor dit make-up merk gekozen omdat dit erg aanleunt bij onze filosofie van huidverbetering! Youngblood werkt met natuurlijke zuivere mineralen en pigmenten zonder conserveringsmiddelen en kleurstoffen die een verzachtende werking hebben op de gevoelige en beschadigde huid. Daarom werkt Youngblood alleen met de hoogste kwaliteit mineralen. Dat zorgt ervoor dat de make-up er natuurlijk uitziet en gemakkelijk aanbrengt.

Vandaag de dag biedt Youngblood Mineral Cosmetics make-up voor het gezicht, ogen en lippen in mooie natuurlijke kleuren. Dankzij de ultieme fijne pigmenten is het product ongelofelijk populair bij visagisten over de gehele wereld. Beroemdheden als Cameron Diaz en Jennifer Lopez gebruiken Youngblood dagelijks.

Youngblood feiten:

  • Minerale make-up blijft heel lang goed. Omdat de poedervormige foundation geen bacteriën aantrekt, gaat een potje jarenlang mee.
  • Minerale make-up bestaat vrijwel altijd uit losse poeders. Dit vraagt om een andere opmaaktechniek dan bij gebruikelijke vloeibare foundations.
  • Minerale make-up kan zelfs gedragen worden door mensen met een make-upallergie.
  • Minerale make-up bestaat uit pure mineralen uit de aarde.
  • Het kleurrijke pigment is ideaal voor een stralende avondmake-up en kan gebruikt worden als oogschaduw, lipgloss en blush.
  • Youngblood is dierproefvrij.

Dag make-up

€ 25

Dag make-up bij een gelaatsbehandeling

€ 20

Avond make-up

€ 30

Bruidsmake-up incl. proefmake-up

€ 60

Verven wimpers

€ 19

Verven wenkbrauwen + harsen 

€ 15 + € 10