Skintreatments

 

Dermalogica is niet schattig of mooi, luxueus of vertroetelend. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te passen. Dermalogica besteedt haar tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules. Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Dat doet Dermalogica niet, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken.
Bovendien zijn alle producten parfum – en parabeenvrij en hebben ze een hogere concentratie aan ingrediënten dan de meeste merken waarmee we zowat alle huidproblemen kunnen aanpakken, zoals droogte, lijntjes, pigmentatie, acné, gevoeligheid… Ook zijn er verschillende levels van chemische peelings om intensief te exfoliëren om de huid mooi glad en strak te maken. Voor elke huidtype en huidconditie is er wat wils!

Deep cleanse treatment: (30min) € 38

Een korte verzorging van 30 min, die de huid goed gaat reinigen en verzorgen. Ideaal voor de jonge tiener huidjes of mensen die weinig tijd hebben! Deze behandeling bevat een dubbele reiniging, exfoliëren van de huid, onzuiverheden verwijderen, masker en dag/nacht – vezorging. 

 Skin treatment: (60min) € 70

Een uitgebreide totale verzorging op maat van uw huid en behoefte, deze behandeling bevat een dubbele reiniging, epileren van de wenkbrauwen, een aangepaste exfoliatie, verwijderen van onzuiverheden, een touch therapy massage, een aangepast masker, serum, oog en dag/nachtverzorging.

 Deluxe skintreatment: (70min) € 80

Bij deze behandeling krijg je een extra touch therapy massage en contourmasker.

Men’s only skin treatment: (60min) € 60

Dit is een zeer volledige behandeling aangepast aan de huidconditie. Hierbij gaan we de huid zeer goed reinigen, eventueel de wenkbrauwen bijwerken, een peeling aangepast aan de huid, de onzuiverheden verwijderen, een massage van het gelaat, schouders en nek, een aangepast masker en een dag/nacht verzorging.

 Pro power peel: (30min) € 69

De Pro Power peel is Dermalogica’s meest krachtige peeling tot nu toe.

Het pakt huidzorgen zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade en acne aan.

Wat houd een Pro Power Peel in?

In de Pro Power Peel werken we met natuurlijk zuren die de bovenste lagen van de huid verwijderen om zo de celdeling en -vernieuwing te stimuleren en verbeteren de textuur en uitstraling van de huid.

We gebruiken verschillende formules met verschillende natuurlijke zuren en hoogactieve ingrediënten die een diep werkende en verbeterend effect op de huid hebben. Deze verschillende formules kunnen we binnen één behandeling toepassen door laag op laag te werken. Hierdoor pakken we in één keer meerdere huidzorgen aan.

Een Pro Power Peel is een ideale behandeling voor veel verschillende huidzorgen variërend van het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie, het verbeteren van de huidtextuur en hydrateren van de huid.

Wat is het resultaat?

De meeste mensen zullen binnen 3 behandelingen zichtbare resultaten ervaren, deze zijn mede afhankelijk van de huidconditie en met welke regelmaat je de Pro Power Peeling ondergaat.

In een Pro Power Peel worden geen extracties (verwijderen van onzuiverheden) en ontharingen gedaan.

Het is zeer belangrijk dat je na de behandeling je huid zelf thuis nog goed verzorgd met de juiste producten! 

Hoevaak mag ik deze peeling laten doen?

Je kan de peeling 4x per jaar doen, als “opkikker” voor de huid, maar het beste resultaat verkrijg je door de behandeling op korte tijd meermaals te herhalen waardoor je huid zeer actief wordt en de celdeling heel sterk gestimuleerd wordt waardoor je een “nieuwe huid” krijgt! Je kan dit 4 tot 6 keer na elkaar herhalen met 1 a 2 weken ertussen. Kies je voor deze kuur dan krijg je de laatste behandeling 10% korting van heel deze reeks behandelingen!