Kanker beauty behandelingen

Sinds 2016 is Marieke “professioneel kanker beauty specialist”. Dit houd in dat ze is opgeleid om mensen die kanker hebben of gehad hebben te helpen, verwennen en bijstaan met alles wat met huidproblemen, schoonheid, make-up, ontspanning en relaxatie te maken heeft.

Jaarlijks volgt ze bijscholingen om up to date te blijven over behandelingen en evolutie van de ziekte. Er zijn speciale behandelingen/massages zonder contra indicaties die de patiënt enorm helpen met ontspannen en zichzelf toch even de tijd gunnen om te genieten tijdens deze zeer moeilijke periodes. Vraag de specialiste voor meer informatie!

  • Special facial treatment (70 min) € 79

Bij deze gelaatsverzorging werken we met de Ultra Calming lijn van Dermalogica, dit zijn zeer zachte producten voor de overgevoelige huid. We beginnen met een huidanalyse om te kijken wat de huid nodig heeft en hieraan passen we de producten aan. De behandeling bestaat uit een dubbele reiniging, eventueel het bijwerken van de wenkbrauwen indien gewenst, een zachte exfoliatie van de huid, de onzuiverheden verwijderen, een zachte herbalanceringsmassage van gelaat hals en decolleté, een masker aangepast aan de noden van de huid en een afwerking met oog en dag/nacht verzorging.

  • Herbalacerings lichaamsmassage (70min) € 75

De herbalanceringsmassagetechniek is een verwenzorg massage die tot doel heeft een bijdrage te leveren aan het ‘welbevinden’ van kankerpatiënten. Door het opheffen van spanning in het lichaam komt een ontspanning op gevoelsniveau tot stand.

Bij het ondergaan van chemo- en bestralingsbehandelingen krijgt de geest heel wat te verduren op emotioneel vlak. Deze streelzachte massagetechniek geeft dat soort aanraking waar lichaam en geest nood aan heeft. En, nog veel belangrijker, het is een manier om aandacht te geven aan de zieke medemens zodat we hem/haar vertrouwen geven en een gevoel van eigenwaarde schenken.